Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta suojaa kotitalouden tehokkaasti

Hälytysvalvonta on palvelu kotitalouksille, jonka avulla suojaat kotiasi helposti ja kätevästi. Kotiasi valvovat tunnistimet voi kytkeä päälle, kun lähdet ja kytkeä hälytysvalmiuden pois kun tulet takaisin kotiin.

Lisäksi esimerkiksi yön ajaksi voit laittaa päälle kuorisuojauksen, joka tunnistaa ja hälyttää mikäli taloon yritetään tunkeutua yön aikana. Samalla voit kuitenkin itse liikkua vapaasti sisätiloissa.

Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä kaiken tämän myös etänä, sekä valvoa esimerkiksi kotisi lämpötilaa suoraan puhelimestasi tai hälyttää meidät apuun suoraan napin painalluksella.

Tarjonnassamme oleva Ajax-hälytinjärjestelmä on Euroopan palkituin langaton hälytinjärjestelmä ja se valittiin myös maailman parhaaksi hälytinjärjestelmäksi Lontoossa vuonna 2017.

Mikäli kotiinne yritetään tunkeutua poissa ollessanne ja kun hälytykset ovat päällä, saamme siitä tiedon heti ja reagoimme siihen välittömästi sovitulla tavalla. Olemme aina valmiina ja tarvittaessa pikaisesti paikalla, jotta sinä voit perheinesi olla huoleti.

Valitse pakettikokonaisuuksistamme teille sopivin, tai räätälöi kanssamme oma pakettisi

Kodin Suoja 24,90 €/kk, kytkentämaksu 299 €

-

Kodin Suoja sisältää keskuksen, liikeilmaisimen, ovi-ilmaisimen, langattoman näppäimistön, sisäsireenin sekä kaukosäätimen.


Kodin Suoja PRO 29,90 €/kk, kytkentämaksu 399 €

-

Kodin Suoja PRO sisältää keskuksen, liikeilmaisimen, 2 ovi-ilmaisinta, langattoman näppäimistön, sisäsireenin, 2 kaukosäädintä sekä joko savu- tai vesivuotoilmaisimen valintasi mukaan.


Asennamme hälytinjärjestelmän teille käyttövalmiiksi ja opastamme sen käytön. Molempiin kokonaisuuksiin sisältyy lisäksi mobiilisovellus, ikuinen laitetakuu, ympärivuorokautinen valvonta ja poikkeustilanteisiin reagointi, mahdolliset hälytyskäynnit paikan päällä sekä vartiointitarrat. Ilmaisimet ovat saatavilla joko mustana tai valkoisena.


Laitteistot vaativat SIM-kortin toimiakseen, sen voit hankkia joko meiltä 6,00 euron kuukausihintaan, tai vaihtoehtoisesti voit myös hankkia sen itse. Sopimus on määräaikainen 36 kuukautta, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.


Meiltä saat myös turvakalvoituksen kriittisille ikkunapinnoille, ja runsaasti muita valvovia ilmaisimia täydentämään kokonaisuutta. Tarjontaamme kuuluvat aiemmin esillä olleiden lisäksi lasin rikkoontumiseen herkästi reagoiva liikeilmaisin, ulkoalueen liikeilmaisin, ovi-ilmaisin iskutunnistuksella, vilkullinen ulkosireeni, yhdistetty palo- ja häkäilmaisin, älypistorasia, älyvalokatkaisija, ilmanlaatua mittaava tunnistin sekä lasirikkoilmaisin. Klikkaa tästä ja tutustu järjestelmään sekä lisäilmaisinvalikoimaan tarkemmin!

Lisäksi kokonaisuuksia on mahdollista täydentää kamerallisilla ilmaisimilla tai ulkokameroilla - klikkaa ja tutustu.


Mikäli Kodin Suoja tai Kodin Suoja PRO sopii juuri teille, tai mikäli haluatte täydentää järjestelmää lisäilmaisimilla tai kameroilla, niin ota meihin yhteyttä. Käydään suunnitelmanne yhdessä läpi ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva hälytinjärjestelmä!


HUOM. Useat vakuutusyhtiöt myöntävät merkittäviä etuja kodin vakuutusmaksuihin, kun käytössä on rikosilmoitinjärjestelmä, josta hälytykset ohjautuvat vartiointiliikkeeseen. Kysy lisätietoja omasta vakuutusyhtiöstäsi. Huomioi myös asennustyöstä saatava kotitalousvähennys, kysy meiltä lisää!

Asiaan liittyvä artikkeli: Poliisin rajalliset resurssit Oulun eteläpuolella.