Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta suojaa kotitalouden tehokkaasti

Hälytysvalvonta on palvelu kotitalouksille, jonka avulla valvot kotiasi helposti ja kätevästi. Kotiasi valvovat tunnistimet voi kytkeä päälle kun lähdet, ja ottaa hälytysvalmiuden pois kun tulet takaisin kotiin. Asennamme hälytinjärjestelmän teille käyttövalmiiksi ja opastamme sen käytön. Mikäli kotiinne yritetään tunkeutua poissaollessanne ja kun hälytykset ovat päällä, saamme siitä tiedon välittömästi ja kiiruhdamme paikalle tarkistamaan tilanteen ilman erillistä maksua. Olemme aina valmiina ja pikaisesti paikalla, jotta sinä voit perheinesi olla huoleti.

Hälytinjärjestelmämme peruspaketti sisältää hälytinkeskuksen, liiketunnistimen ja ovikoskettimen. Peruspaketti suojaa omakotitalon tehokkaasti, mutta järjestelmä voidaan räätälöidä lisäilmaisimilla (esim. palotunnistin, lasirikkotunnistin) vastaamaan juuri teidän tarpeitanne. Lisäksi laitteistollamme on ikuinen takuu ja mahdollisista hälytyskäynneistä ei veloiteta mitään. Laitteisto vaatii SIM-kortin toimiakseen, sen voit hankkia joko meiltä 5,00 euron kuukausihintaan, tai vaihtoehtoisesti voit myös hankkia sen itse.

HUOM. Useat vakuutusyhtiöt myöntävät merkittäviä etuja kodin vakuutusmaksuihin, kun käytössä on rikosilmoitinjärjestelmä josta hälytykset ohjautuvat vartiointiliikkeeseen. Kysy lisätietoja omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Peruspaketin hinta alkaen vain 19,90 euroa/kk!

Peruspakettimme hinta muodostuu kytkentämaksusta kertaveloituksena asennuksen yhteydessä ja palvelumaksusta kuukausittain. Kytkentämaksu on 290,00 euroa ja palvelumaksu 19,90 euroa / kk (hinnat sis. alv. 24 %).

Mikäli haluatte täydentää järjestelmää lisäilmaisimilla tai lisäkameroilla, niin Ota meihin yhteyttä. Käydään suunnitelmanne yhdessä läpi ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva hälytinjärjestelmä!