Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Mökin turvallisuus

Älä anna työrauhaa asiattomille - suojaa myös mökkisi!

Radion ja valojen päälle jättäminen tuttua mökiltä kotiin palatessa? Ei enää! Suojaa mökkinne modernilla hälytinjärjestelmällä ja pysyt ajan tasalla mitä mökilläsi tapahtuu, myös poissa ollessanne. Mobiilisovelluksen avulla lisäksi reaaliaikainen loki tapahtumista, sekä älypistorasialla mahdollisuus kontrolloida lämpöpatteria tai muuta sähkölaitetta etänä mistä tahansa.

Mökkien hälytysvalvonta on palvelumme, jonka avulla suojaat mökkisi helposti ja kätevästi. Mökkiäsi valvovat tunnistimet voi kytkeä päälle kun lähdet, ja kytkeä hälytysvalmiuden pois kun tulet takaisin. Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä kaiken tämän myös etänä, sekä valvoa esimerkiksi mökkisi lämpötilaa suoraan puhelimestasi. Mökin hälytysten päälläolo on helppoa hallinnoida mobiilisovelluksella etänä myös mahdollisten muiden mökin käyttäjien menoihin ja tuloihin sopivaksi.

Mökkipalvelun voit ottaa mökille, jossa on sähköt, mutta palvelu onnistuu myös sähköttömiin mökkeihin. Mökkipalvelua toimitamme tarvittaessa mökeille ympäri Suomen, ja kokonaisuutta voi täydentää mm. ulkokameroilla - kysy meiltä lisää!

Mikäli mökillenne yritetään tunkeutua poissa ollessanne, tai esimerkiksi tapahtuu sähkökatko, ja kun hälytykset ovat päällä, saamme siitä tiedon heti ja reagoimme siihen välittömästi. Hälytysten ollessa päällekytkettyinä kameralliset liikeilmaisimet ottavat lisäksi kuvasarjan liikettä/murtoyrityksen havaitessaan - näin ollen kokonaistilanteen hahmottaminen tarkentuu.

Valitse pakettikokonaisuuksistamme teille sopivin, tai räätälöi oma paketti

Mökin Suoja 24,90 €/kk, kytkentämaksu 99,90 €

Mökin Suoja sisältää keskusyksikön, kamerallisen liikeilmaisimen, ovitunnistimen, sisäsireenin sekä valvonnasta kertovat valvontatarrat.

Mökin Suoja PRO 29,90 €/kk, kytkentämaksu 149,90 €

Mökin Suoja PRO sisältää keskusyksikön, kamerallisen liikeilmaisimen, sisäsireenin, palo-/häkäilmaisimen tai vesivuototunnistimen, älypistorasian, jota voit ohjata etänä sovelluksestasi, sekä valvonnasta kertovat valvontatarrat.

Mökkisi suojauksen kohdalla suosittelemme kääntymään asiantuntijamme puoleen, jotta voimme suunnitella juuri teidän mökkiinne sopivan suojauksen. Tarjontaamme kuuluvat lisäksi mm. lasin rikkoontumiseen herkästi reagoiva liikeilmaisin, ulkoalueen liikeilmaisin, ovitunnistimen iskutunnistuksella, vilkullinen ulkosireeni, älyvalokatkaisija sekä lasirikkoilmaisin. Voit tutustua lisävaihtoehtoihin myös tästä.

Mökkipalvelussa ohjelmoimme hälytinjärjestelmän teille käyttövalmiiksi ja opastamme sen asennuksen ja käytön. Kaikkiin kokonaisuuksiin sisältyy lisäksi mobiilisovellus, jatkuva laitetakuu, ympärivuorokautinen valvonta ja poikkeustilanteisiin reagointi, mahdolliset hälytyskäynnit paikan päällä*, sekä valvonnasta kertovat valvontatarrat. Ilmaisimet ovat saatavilla joko mustana tai valkoisena.

* Mökkisi suojauksen kohdalla fyysisesti paikan päällä käytävät hälytyskäynnit kuuluvat palveluun vain toimialueellamme. Muissa tapauksissa toimimme hälytyksen sattuessa ennalta sovitun yhteisen käytäntömme mukaan. Kysy meiltä tarkemmin.

Laitteistot vaativat SIM-kortin toimiakseen, sen voit hankkia meiltä 6,00 euron kuukausihintaan, tai vaihtoehtoisesti voit myös hankkia sen itse. Sopimus on määräaikainen 24 kuukautta, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Mikäli Mökin Suoja tai Mökin Suoja PRO sopii juuri teille, tai mikäli haluatte täydentää järjestelmää lisäilmaisimilla tai kameroilla, niin ota meihin yhteyttä. Klikkaa tästä ja pyydä meiltä ilmainen kokonaisuuden kartoitus!

HUOM. Useat vakuutusyhtiöt myöntävät merkittäviä etuja kodin/mökin vakuutusmaksuihin, kun käytössä on rikosilmoitinjärjestelmä, josta hälytykset ohjautuvat vartiointiliikkeeseen. Kysy lisätietoja omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Asiaan liittyviä artikkeleita; Kauppalehti uutisoi - joka 7 mökkiin murtauduttu, Poliisi kertoo mökeiltä varastettavista esineistä ja ohjeita murtojen estämiseksi, Poliisi kertoo ajamattomista tehtävistä Oulun eteläpuolella.

Huomioi myös asennustyöstä saatava kotitalousvähennys, kysy meiltä lisää!