Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonta yrityksesi turvasuojauksen perustaksi

Yritykseenne asennettu laitteisto ilmoittaa kiinteistöä uhkaavasta murrosta, tulipalosta, vesivahingosta, jäätymisvaarasta tai vaarallisesta häkä- ja kaasupitoisuudesta valvomoomme Ouluun, josta jatkotoimenpiteet käynnistetään välittömästi. Vastaanotamme ympäri vuorokauden asiakkaan laitteistosta tulevat ilmoitukset, jotka rekisteröidään ja jatkokäsitellään asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Hälytyksen sattuessa vartija tarkastaa kohteen ja suorittaa jatkotoimenpiteet (poliisi, lasiliike, asiakas). Työllistämme kaikki vartijamme itse, jolloin reagointi on välitöntä.

Myymme, asennamme ja huollamme kaikki laitteistot sekä vastaamme niiden toiminnasta. Laitteistojen hankinta on mahdollista vuokraten, leasing-rahoituksella tai ostaen, maksun tapahtuessa yhdessä tai useammassa erässä.

Hälytysvalvonta on tarpeellinen palvelu-/suojausmuoto yrityksen ja kiinteistön koosta tai sijainnista riippumatta - ota yhteyttä myyntiimme ja kysy tarjous! Kysy meiltä myös kriittisille ikkunapinnoille tarkoitetusta turvakalvoituksesta.

HUOM. Useat vakuutusyhtiöt myöntävät merkittäviä etuja yrityksen vakuutusmaksuihin, kun käytössä on rikosilmoitinjärjestelmä, josta hälytykset ohjautuvat vartiointiliikkeeseen. Kysy lisätietoja omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Tutustu lisäksi myös muihin palveluihimme yrityksen turvasuojausta koskien, jotta saat kattavan suojan mahdollisia ulkopuolisia riskejä vastaan. Voit myös kysyä suoraan meiltä, ja voimme yhdessä suunnitella kokonaispaketin juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi.