Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Taloyhtiöt

Palvelumme taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille

Tarjontaamme kuuluu myös laaja valikoima tuotteita ja palveluita isännöintitoimistoille sekä taloyhtiöille. Halutessanne koostamme teille kokonaispaketin kohteenne turvallisuustason nostamiseksi, sekä mahdollisen ilkivallan minimoimiseksi. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä.

Kameravalvonta

Kameravalvonnalla valvot ja taltioit hyvin yleisiä alueita ja mahdollisia muita ongelma-alueita. Opastamme ja suunnittelemme juuri teidän kohteeseenne sopivan kokonaisuuden. Lisäksi kohteeseen tulee valvonnasta kertovat ja jo itsessään väärinkäytöksiä ennaltaehkäisevät kameravalvontatarrat/-kyltit.


Kamerapiirivalvonta

Suoritetaan sovituin aikavälein tarkistuksia kuvatuilta alueilta kameran välityksellä. Joustava palvelu, jonka voi tilata lyhyiksikin ajoiksi ongelma-alueille. Mikäli havaitaan poikkeamia, reagoidaan siihen sovitusti.

Autopiirivartiointi

Suoritetaan sovitut toimenpiteet sovituin aikamäärein per yö tai per viikko/kuukausi. Joustava palvelu, jonka voi tilata lyhyiksikin ajoiksi ongelma-alueille tai poikkeusajoiksi. Ennaltaehkäisevän vaikutuksen luomiseksi autopiirivartiointi on suosittua myös pidemmiksi ajoiksi. Autopiirivartiointiin voidaan helposti liittää yhteisten porttien aukaisua/sulkua, erilaisten mittarien tarkkailua ja muita, esimerkiksi vuotojen seuraamista.

Hälytysvalvonta

Hälytysvalvonnalla suojataan haluttu kohde ja sen koskemattomuus asiattomilta. Soveltuu hyvin ei-yhteisten tilojen suojaamiseen ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Mikäli kohteessa havaitaan poikkeustilanne (vesivuoto/savua/lämmön nousua) tai suora luvaton tunkeutuminen, käymme paikan päällä varmistamassa tilanteen. Valvomme hälytyksiä kellon ympäri joka päivä. Lisäksi palveluun kuuluu valvonnasta kertovat vartiointitarrat.

Paikallisvartiointi

Vartija fyysisesti paikan päällä tarvittaessa erillisellä tilauksella. Soveltuu hyvin juhliin, tapahtumiin tai muihin poikkeustilanteisiin.

Isännöitsijän turvaaminen

Turvataan isännöitsijää mahdollisten huomautusten ja ilmoitusten jätössä/viennissä tms. tilanteissa. Palvelu veloitetaan kertaperusteisesti toteutuneiden tapahtumien mukaan.

-

Kysy meiltä, koostetaan yhdessä näistä juuri teille sopiva palvelukokonaisuus.