Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Asuntomurtojen määrä kasvussa - hälytysvalvonnalla mielenrauhaa kotitalouksiin

24.08.2018 klo 08.56

Kesällä 2018 on ollut kovasti otsikoissa ja sosiaalisessa mediassa esillä tosiasia, jonka mukaan asuntomurtojen lukumäärä on lisääntynyt niin koko Suomessa, kuin myös Oulussa. Kaleva* uutisoi asuntomurtojen lukumäärän olevan jo heinäkuussa korkeampi kuin mitä se oli koko viime vuoden aikana.

Asuntomurroissa varastetut tavarat voivat olla käytännössä mitä tahansa ja niiden kokonaisarvo vaihtelee suuresti, mutta suurin asia asuntomurtojen kohdalla on kuitenkin oman tilan koskemattomuuden loukkaaminen. Oman kodin kun tulisi olla hyvän olon ja mielen tyyssija, josta ammennetaan voimaa kodin ulkopuolisiin asioihin.

Hyvä puoli asiassa on kuitenkin se, kun eletään vuotta 2018, että kotiin (myös mökille) mahdollisesti kohdistuvaa murron uhkaa vastaan voi suojautua ja sitä ennaltaehkäistä erittäinkin edullisesti ja tehokkaasti. Meidän kotitalouksille kohdistettu peruspaketti suojaa normaalin omakotitalon tehokkaasti, mutta siitä saa myös räätälöityä laajemman kokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Peruspaketin kustannuksissa puhutaan kuitenkin vain 24,90 euron kuukausikulusta! Pakettiin voidaan lisäksi lisätä helposti myös muita tunnistimia (esim. palotunnistin, lasirikkotunnistin tai kameroita).

Tutustu kattaviin palveluihimme sivustollamme ja ota meihin yhteyttä!

*(https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/asuntomurtojen-maara-kasvaa-niin-oulussa-kuin-koko-maassakin-ulkomailta-tulevia-rikoksentekijoita-on-yha-enemman/801606/)