Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Kameravalvonta

Kameravalvonta tukemaan hälytinjärjestelmää yrityksenne suojauksessa

Kameravalvonta tukee hyvin hälytinjärjestelmää osana kokonaisvaltaista yrityksen turvasuojausta. Kameroilla voidaan valvoa alueita ja tilanteita, joihin vaikkapa liiketunnistin ei ole kykenevä. Kameravalvontaa käytetäänkin ulkoalueiden yleiseen tarkkailuun, kassaympäristön seuraamiseen, sekä lisäksi esimerkiksi liikkeeseen tulijoiden ja poistujien tarkkailuun. Tallennettua kuvaa pystyy tulkitsemaan ja tutkimaan helposti jälkikäteen, ja mahdollisen murtotilanteen selvittäminen voi helpottua huomattavasti mikäli kameravalvonnasta voidaan yksilöidä murtomies ja hänen kuvansa.

Meiltä saat kameroita jokaiseen tarkoitukseen - alla on esitelty esimerkin omaisesti neljä eri kameraa ominaisuuksien perusteella. Valitse niistä sopivat tai kysy muista vaihtoehdoista, mikäli yrityksellänne on erityisiä vaatimuksia laadun ja olosuhteiden vuoksi.

Tutustu myös muihin yrityksille suunnattuihin turvallisuuspalveluihimme ja pyydä tarjous!

pienikupukamera

 

IP-Minikupukamera

5 megapikseliä. Matala ja siro kupukamera, jossa on metallirunko ja joka on vedenpitävä. Kameran kenno kääntyy vapaasti 360 astetta. Maksimiresoluutio 2592*1920, yönäkö n. 20 metriä ja pakkaskesto -35°C.


tykkikamera

IP-tykkikamera

4 megapikseliä. Manuaalinen zoom. Metallinen tykkikamera, joka on vedenpitävä ja pakkaskesto -35°C. Maksimiresoluutio 2688*1520 ja yönäkö n. 50 metriä.


tykkikameramoottorizoom

IP-tykkikamera

5 megapikseliä. Moottoroidulla zoomilla varustettu vedenpitävä, metallinen tykkikamera. Maksimiresoluutio 2688*1520, pakkaskesto -35°C ja yönäkö 70-80 metriä.


liikettäseuraavakamera

Liikettä seuraava IP-kupukamera

30x optinen zoom. Kamerassa on myös 3D-tarkennus, huurteenpoisto, lämmitys, tuuletus ja linssinpuhdistus. Yönäkö n. 120 metriä ja pakkaskesto -45°C.