Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

POKO mukaan Tuttu Yrittäjä -yhteisöön

Lue lisää

Kameravalvonta tukee hälytysjärjestelmää

Lue lisää

Turvallisuutta ja mielenrauhaa kotitalouksiin

POKO Oy on v. 1993 perustettu oululainen, paikallinen turvallisuusalan yritys. Palvelutarjontamme on laaja ja pystymme toimittamaan turvallisuuspalvelut laidasta laitaan julkisyhteisöille, yrityksille sekä myös kotitalouksille. Olemme ketterä yritys, jonka kaikki päätökset tehdään Oulussa ja hierarkia-ketjumme eivät ole pitkiä. Toimialueemme kattaa Oulun alueen lisäksi Haukiputaan, Kempeleen, Muhoksen, Utajärven, Oulaisen sekä Tyrnävä-Liminka-Lumijoki-akselin.

Olemme toimittaneet hälytinjärjestelmiä ja kameroita kotitalouksille yrityksemme alkupäivistä saakka, ja meiltä saatkin juuri sinun kotitalouteesi räätälöidyn, modernin hälytinjärjestelmän edullisesti, sekä kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja! Meiltä nyt Lontoossa 2017 maailman parhaaksi hälytinjärjestelmäksi valittu kotitalouksien hälytinjärjestelmä alkaen vain 24,90 €/kk!

Kaikilla vartijoillamme on suoritettuna vartijan ammattitutkinto tai turvallisuusvalvojan perustutkinto. Lisäksi työnjohdolla on suoritettuna turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Kaikilla piiri- ja hälytysvartijoillamme on voimassaolevat EA-kortit, tulityökortit sekä työturvallisuuskortit. Alan kokemuskeski-ikä näissä tehtävissä on noin 8,5 vuotta.

Klikkaa, tutustu ja pyydä meiltä ilmainen kotisi kartoitus!

Tutustu myös kotitalouksille suunnattuun kameravalvontatarjontaamme ja jätä meille yhteydenottopyyntö alempana olevan lomakkeen avulla.

 

  Löydät meidät myös Facebookista

 

 


Palvelut kotitalouksille


Jätä meille yhteydenottopyyntö

  • Palvelut joista olette kiinnostuneita

Tuttu yrittäjä Suomen vahvimmat Tilaajavastuu