Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

POKO mukaan Tuttu Yrittäjä -yhteisöön

Lue lisää

Kameravalvonta tukee hälytysjärjestelmää

Lue lisää

Turvallisuutta ja mielenrauhaa kotitalouksiin sekä taloyhtiöihin

POKO Oy on v. 1993 perustettu oululainen, paikallinen turvallisuusalan yritys. Palvelutarjontamme on laaja ja pystymme toimittamaan turvallisuuspalvelut laidasta laitaan julkisyhteisöille, yrityksille sekä myös kotitalouksille ja taloyhtiöille. Olemme ketterä yritys, jonka kaikki päätökset tehdään Oulussa ja hierarkia-ketjumme eivät ole pitkiä.

Toimialueemme kattaa Oulun alueen lisäksi Haukiputaan, Kempeleen, Muhoksen, Utajärven, Oulaisen sekä Tyrnävä-Liminka-Lumijoki-akselin. Osan palveluistamme voimme toimittaa myös toimialueemme ulkopuolelle - kysy lisää!

Olemme toimittaneet hälytinjärjestelmiä ja kameroita kotitalouksille ja taloyhtiöille yrityksemme alkupäivistä saakka, ja meiltä saatkin juuri sinun kotitalouteesi räätälöidyn, modernin kokonaispaketin edullisesti, sekä kiinteään kuukausihintaan ilman piilokuluja! Meiltä nyt esimerkiksi Lontoossa 2017 maailman parhaaksi hälytinjärjestelmäksi valittu kotitalouksien hälytinjärjestelmä alkaen vain 24,90 €/kk!

Kaikilla vartijoillamme on suoritettuna vartijan ammattitutkinto tai turvallisuusvalvojan perustutkinto. Lisäksi työnjohdolla on suoritettuna turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Kaikilla piiri- ja hälytysvartijoillamme on voimassaolevat EA-kortit, tulityökortit sekä työturvallisuuskortit. Alan kokemuskeski-ikä näissä tehtävissä on noin 8,5 vuotta.

Tutustu myös kameravalvontatarjontaamme ja jätä meille yhteydenottopyyntö alempana olevan lomakkeen avulla.

 

  Löydät meidät myös Facebookista

 

 


Palvelumme kotitalouksille ja taloyhtiöille


Jätä meille yhteydenottopyyntö

  • Palvelut joista olette kiinnostuneita

Tuttu yrittäjä Suomen vahvimmat Tilaajavastuu