Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Kameravalvonta

Kodin ulkokameravalvonta

Tallentava kameravalvonta on hälytinjärjestelmää tukeva turvasuojauksen muoto, jolla voidaan valvoa alueita johon esimerkiksi liikeilmaisin ei ole sopiva. Kameravalvonnalla voi valvoa hyvin kotipihaa, autotallia tai vaikkapa pyöräkatosta. Kameroita on erilaisia, ja osa niistä toimii tarvittaessa jopa veden alla tai pilkkopimeässä. Liikkeentunnistuksella käynnistyvä tallennus kuuluu järjestelmän perusominaisuuksiin, joten "tyhjää" ei tallenneta turhaan. Kamera tarvitsee tuekseen tallentimen, jotta kuva jää talteen. Tallentimen avulla pystyt tarkkailemaan järjestelmän kuvaa puhelimella mistä tahansa.

Kysy meiltä tarjous kotisi kameravalvonnasta - ota meihin yhteyttä!

Kodin suojaus kamerallisten liiketunnistimien avulla

Meiltä saat kotisi hälytysjärjestelmään myös kamerallisia liiketunnistimia. Tämä vaihtoehto lisää turvaa ja mahdollisen jälkiselvittelyn onnistumistodennäköisyyttä, koska tunnistimet ottavat kuvasarjan havaitessaan murtohälytyksen. Lisäksi mikäli järjestelmä havaitsee murtohälytyksen tai muun poikkeustilanteen, pääset tarkkailemaan poikkeustilanteesta tunnistimen kameralla automaattisesti otettua kuvasarjaa mobiilisovelluksella etänä. Muina aikoina tunnistimen kuvayhteyteen ei pääse käsiksi lainkaan, joten jatkuvasta kamerayhteydestä kotisi tunnistimeen ei tarvitse huolehtia.

Kodin Suoja KAMERA 29,90 €/kk, kytkentämaksu 299 €

-

Kodin Suoja KAMERA sisältää keskuksen, kamerallisen liikeilmaisimen, ovi-ilmaisimen, langattoman näppäimistön, sisäsireenin sekä kaukosäätimen.

Kodin Suoja PRO KAMERA 34,90 €/kk, kytkentämaksu 399 €

Kodin Suoja PRO sisältää keskuksen, kamerallisen liikeilmaisimen, 2 ovi-ilmaisinta, langattoman näppäimistön, sisäsireenin, 2 kaukosäädintä sekä joko savu- tai vesivuotoilmaisimen valintasi mukaan.


Asennamme hälytinjärjestelmän teille käyttövalmiiksi ja opastamme sen käytön. Molempiin kokonaisuuksiin sisältyy lisäksi mobiilisovellus, ikuinen laitetakuu, ympärivuorokautinen valvonta ja poikkeustilanteisiin reagointi, mahdolliset hälytyskäynnit paikan päällä sekä vartiointitarrat. Ilmaisimet ovat myös saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Laitteistot vaativat SIM-kortin toimiakseen, sen voit hankkia joko meiltä 6,00 euron kuukausihintaan, tai vaihtoehtoisesti voit myös hankkia sen itse. Sopimus on määräaikainen 36 kuukautta, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Meiltä saat myös runsaasti muita ilmaisimia halutessasi. Tarjontaamme kuuluvat aiemmin esillä olleiden lisäksi lasin rikkoontumiseen herkästi reagoiva liikeilmaisin, ulkoalueen liikeilmaisin, ovi-ilmaisin iskutunnistuksella, vilkullinen ulkosireeni, yhdistetty palo- ja häkäilmaisin, älypistorasia, älyvalokatkaisija sekä lasirikkoilmaisin. Lisäksi kokonaisuuksia on mahdollista täydentää ulkokameroilla.

Klikkaa tästä ja tutustu järjestelmään sekä lisäilmaisinvalikoimaan tarkemmin!

HUOM. Useat vakuutusyhtiöt myöntävät merkittäviä etuja kodin vakuutusmaksuihin, kun käytössä on rikosilmoitinjärjestelmä, josta hälytykset ohjautuvat vartiointiliikkeeseen. Kysy lisätietoja omasta vakuutusyhtiöstäsi. Huomioi myös asennustyöstä saatava kotitalousvähennys, kysy meiltä lisää!