Päivystys 24H - Soita (08) 311 2311

Kameravalvonta

Kameravalvonta tukemaan hälytinjärjestelmää kotitalouden suojauksessa

Tallentava kameravalvonta on hälytinjärjestelmää tukeva turvasuojauksen muoto, jolla voidaan valvoa alueita johon esimerkiksi liikeilmaisin ei ole sopiva. Kameravalvonnalla voi valvoa hyvin kotipihaa, autotallia tai vaikkapa pyöräkatosta. Kameroita on erilaisia, ja osa niistä toimii tarvittaessa jopa veden alla tai pilkkopimeässä. Liikkeentunnistuksella käynnistyvä tallennus kuuluu järjestelmän perusominaisuuksiin, joten "tyhjää" ei tallenneta turhaan. Kamera tarvitsee tuekseen tallentimen, jotta kuva jää talteen. Tallentimen avulla pystyt tarkkailemaan järjestelmän kuvaa puhelimella mistä tahansa.

Alla on esitelty kolme erilaista, kotitalouksiin hyvin sopivaa kameraa eri ominaisuuksien mukaan. Valitse näistä tarpeisiisi sopivin ja ota meihin yhteyttä! Saat meiltä lisäksi myös muita kameroita, mikäli teillä on erityisiä vaatimuksia olosuhteiden tai ominaisuuksien vuoksi.


5mpkupukamera

IP-Minikupukamera

Matala ja siro 5 megapikselin kupukamera, jossa on metallirunko ja joka on vedenpitävä. Kameran kenno kääntyy vapaasti 360 astetta. Maksimiresoluutio 2592*1920, yönäkö n. 20 metriä ja pakkaskesto -35°C.


tykkikamera

IP-tykkikamera

4 megapikseliä. Manuaalinen zoom. Metallinen tykkikamera, joka on vedenpitävä ja pakkaskesto -35°C. Maksimiresoluutio 2688*1520 ja yönäkö n. 50 metriä.


tykkikameramoottorizoom 

IP-tykkikamera

5 megapikseliä. Moottoroidulla zoomilla varustettu vedenpitävä, metallinen tykkikamera. Maksimiresoluutio 2688*1520, pakkaskesto -35°C ja yönäkö 70-80 metriä.